Crossing Border 2009

crossingborderIn 1993 werd de eerste editie van het Crossing Border festival gehouden, waar de combinatie van literatuur, muziek, beeldende kunst en film centraal staat. Dit jaar kunnen we van 19 t/m 21 november genieten van dit moois in de Haagse binnenstad.

Door de diversiteit aan artiesten wordt het publiek de mogelijkheid gegeven zelf zijn programma in elkaar te zetten. Verwacht in de komende maanden een hoop mooie namen die aan het affiche toegevoegd zullen worden. Op het gebied van muziek zijn er nu al een aantal artiesten die meer dan de moeite waard zijn, zoals The Decemberists, St. Vincent, Steve Earle en Grizzly Bear.

crossingborderposterEen dagkaart voor de vrijdag gaat al weg voor ? 27,50 (actieprijs, normaal ? 30,-) en een passe-partout voor de vrijdag en zaterdag voor ? 55,-. Meer informatie over het festival en de kaartverkoop vind je op de website van Crossing Border.