TodaysArt 2009

todaysart2Eén van de betere nazomerse festivals is TodaysArt, wat zich vooral richt op kunst en muziek. In 2003 noemde men het De Cultuurnacht, maar ook daarvoor werd het festival eigenlijk te groot. Na veel brainstormen werd uiteindelijk in 2005 de naam TodaysArt in het leven geroepen, wat bij de tweede editie al zo groot was dat het een meerdaags evenement werd. Dit jaar vindt het festijn plaats op 25 en 26 september.

Bevestigde artiesten voor dit jaar zijn onder andere Legowelt, Joris Voorn, Bangkok Impact en Philip Jeck. Verwacht de komende weken nog grote toevoegingen voor het affiche!

Early Bird passe-partouts gaan al weg voor ? 22,50, dagkaarten voor ? 24,50 en voor een normale passe-partout betaal je ? 32,50. Koop dus snel je passe-partout en profiteer van een fikse korting! Wil je TodaysArt steunen en een leuk cadeautje ontvangen bij de ingang? Koop dan een Support ticket, deze kost ? 40,- en geeft je net als een passe-partout recht op twee dagen toegang.

Meer informatie vind je op de website van TodaysArt.