Rupspop @ Vuelta Evenemententerrein, Emmen

Door Jeffrey Zweep 24 augustus 2009 Reacties staat uit voor Rupspop @ Vuelta Evenemententerrein, Emmen

RupsIn een poging om de grootste plaats van Drenthe, Emmen, op de festivalkaart te krijgen wordt er in het laatste weekend van augustus heel wat uit de kast getrokken. Tussen een editie van de Dance Tour op vrijdag en een etappefinish van de Vuelta op zondag, vindt op zaterdag 29 augustus de tweede editie van het Rupspop Festival plaats. De editie van vorig jaar werd door drieduizend mensen bezocht. Dit jaar mikt de organisatie op een hoger aantal.

voicst

Of dit gaat lukken is nog afwachten geblazen, feit is wel dat Voicst, GEM, Destine, Kraantje Pappie, Soulburn, The Motherlovers, ROOS en Bernard Gepken het podium onveilig mogen maken. Met volop aandacht voor popmuziek uit Emmen en omgeving, biedt Rupspop ook dit jaar een mix van jong regionaal talent en landelijk bekende acts. Jonge talentvolle rupsen die zich kunnen ontpoppen in vlinderstad Emmen. Rupspop II vindt plaats aan de rand van het centrum van Emmen op het door de Gemeente Emmen ingerichte Vuelta . Op dit terrein zullen in de week voor de finish van de Vuelta tal van evenementen plaatsvinden.

Net als vorig jaar is ook Rupspop II gratis!

Je kunt geen reactie achterlaten.