Smoelwerk Festival

smoelwerkHIJS, oftewel Hiphop In Je Smoel, bestaat tien jaar. Om dit te vieren vindt op 19 september aanstaande het Smoelwerk Festival plaats in Watt te Rotterdam. Naast een boekpresentatie en première van de Smoelwerk-documentaire treedt zo’n beetje de hele Nederlandse hiphopscene op, reden genoeg om erbij te zijn.

‘s Middags kunnen de bezoekers om drie uur aanwezig zijn bij de boekpresentatie, waarin tien jaar hiphop uitvoerig wordt besproken. Vervolgens komen rappers als Sticks, Typhoon en Kempi aan het woord in de documentaire die afgedraaid wordt alvorens de artiesten het podium zullen betreden.

Wie komen er dan allemaal? Bekijk de flyer hieronder voor zo’n beetje alle informatie over het festival.

smoelwerkflyer

Voor alle info over het Smoelwerk Festival check je de website van HIJS.