TopNotch presenteert (exclusieve sampler)

topnotchpresenteertWie vrijdag 2 oktober in de Melkweg (recensie) aanwezig was kreeg een exclusieve sampler van de avond in z’n handen gedrukt. Hier staan een paar nieuwe tracks en remixen op die de moeite waard zijn om te luisteren. Naast Kempi, Flinke Namen, Dio en The Opposites vinden we ook twee nummers van host Winne op het schijfje.

Het gebeurt niet vaak dat een band of platenlabel aan dit soort promotie doet en dat is jammer. Naast bekende tracks als ‘Buschauffeur’ van Kempi en ‘Cool’ van Dio horen we bijvoorbeeld een dikke remix van Promo. ‘Hakkemdoordemidde’ van Flinke Namen leent zich niet alleen qua tekst, maar ook qua beat goed voor de gabberstyle. Tijdens de show van 2 oktober werd deze voor zover bekend voor het eerst live gedaan en dit was met succes.

Een andere nieuwe track is de remix van ‘Binnenvetter’ van Winne, waar we Typhoon ook op horen. De rapper had wat mij betreft ook wel wat eigen tijd mogen hebben in de Melkweg om zijn tracks ten gehore te brengen, al vervulde hij zijn rol als host ook prima. De complete tracklist ziet er als volgt uit:

  1. Kempi – Buschauffeur
  2. Kempi – Ik Ga Voor Du Top Baby
  3. Flinke Namen – Wolken
  4. Flinke Namen – Hakkemdoordemidde (Promo Remix)
  5. Dio & The Madd – Baby
  6. Dio – Cool
  7. The Opposites ft. Sjaak, Dio, P. Faberge & Sef – 100% Vooraan
  8. Big2 – Toekomst
  9. Winne ft. GMB – Alles Wat Ik Wil
  10. Winne – Binnenvetter Remix

Wil je de sampler kopen? Pech gehad, had je er maar bij moeten zijn!

Score: ★★★★½ voor de avond