Wolfmother @ Melkweg, Amsterdam

Wolfmother logoTerwijl Coparck de grote zaal van de Melkweg vult, staat Wolfmother in veel kleinere Oude Zaal. De heren hebben een ijzersterk nieuw album, maar het lijkt alsof deze Australische band een stapje terug doen. Niets is minder waar, ze hebben expres een kleine(re) zaal uitgekozen om de echte fans voor te stellen aan de nieuwe nummers en samenstelling.

De Oude Zaal van de Melkweg is vanavond echter tot de laatste kaart uitverkocht en dat is in de zaal te merken ook. Wolfmother (in een deels nieuwe formatie) speelt het beste van beide albums. Zo horen we van de nieuwe Wolfmother ‘Cosmic Egg’, de titeltrack en ‘New Moon Rising’ en horen we van het titelloze debuut onder andere ‘Dimension’ en de Guitar Hero klapper ‘Woman’.

The Wrong Jeremy’s

Wolfmother