Max?mo Park @ 013, Tilburg

Maximo ParkMax?mo Park rockte in augustus nog op Lowlands. Dit deden ze boven verwachting goed en meteen daarna werden er twee clubshows bekend gemaakt. Donderdag 15 oktober in de Paradiso en vrijdag 16 oktober in de 013. Bij beide shows liep de kaartverkoop slecht en het resultaat is dan ook een Dommelsch Zaal die niet eens voor de helft volstaat.

Pete And The Pirates

Maar niet getreurd. De mannen van Pete And The Pirates zijn er om de boel op te vrolijken. Hierin slagen ze jammer genoeg maar gedeeltelijk. De nummers missen het dansgevoel, het meezinggevoel en een eigen smoel. Waarom de band drie gitaristen heeft?

Max?mo Park

Maar daar komt Max?mo Park. Wanneer ze om half tien beginnen, weet je eigenlijk al dat het anderhalf uur lang hits pompen is. Elk nummer wordt meegezongen. Of het nu van het nieuwe album Quicken The Heart is, een niet uitgegeven nummer of van het oude album Missing Songs de 013 heeft er zin in. En ook frontman Paul Smith die als een gladjanus en womanizer het podium afstruint. Met een paar gejatte, maar voor de helft uitgevoerde, Michael Jackson moves imponeert hij het meeste van de band.

Max?mo Park

Of het nu ‘The Coast Is Always Changing’, ‘Apply Some Pressure’, ’Graffiti’ , ‘Going Missing’, ‘I Want You to Stay’, ‘Our Velocity’, ‘Books from Boxes’, ‘Girls Who Play Guitars’, ‘Karaoke Plays’ of ‘The Kids Are Sick Again’ is, meezingen zal geschieden.

Max?mo Park

Max?mo Park geeft ondanks de halflege/halfvolle zaal van de 013 een topshow weg. Deze band verdient het om voor meer publiek te spelen. De nummers zijn allemaal van topniveau, de performance is klasse en het publiek smult, danst, zingt en huilt mee.