Speedfest @ Klokgebouw, Eindhoven

Speedfest Logo De lekkerste rock’n’roll, pshycobilly en punk op één dag in het zelfde gebouw. Dat kan alleen maar Speedfest zijn. Zoals gebruikelijk georganiseerd door de heren van Peter Pan Speedrock zelf in Eindhoven Rockcity. Naast de Persistence Tour op 29 november, is het op 28 november altijd voor Speedfest.Op de planken staat natuurlijk Peter Pan Speedrock zelf. Aangevuld met een comeback van Nederlands trots The Shavers, een reünieshow van 50 Foot Combo en de Belgische rock’n’roll van Triggerfinger. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar de gehele line-up staat op de flyer onder deze regel.

Speedfest Goeie

Een kaartje voor deze happening kost je 25,- euro’s. Mocht je nu zondag ook nog willen gaan? Koop dan een combiticket voor de Persistence Tour en Speedfest voor 35,- euro’s. De voorverkoop is al gestart, dus wacht niet al te lang met deze strakke aanbieding en line-up. Voor meer informatie, zie de flyer hierboven.