Tattoo Conventie @ Eindhoven, 17 en 18 oktober 2009

tattooconventie Voor een tatoeage moest je afgelopen weekend in Eindhoven zijn. En wel in het Sofitel Cocagne Hotel. Hier vond namelijk de eerste Eindhovense Tattoo Conventie plaats. Op zaterdagavond was er zelfs een heuse afterparty georganiseerd in de Dynamo met Julian Sas als headliner. ROAR E-Zine ging op de zondagmiddag een kijkje nemen.

In het hotel zijn verschillende ruimtes ingericht voor deze conventie. Zo is er een aparte zaal voor livemuziek, verkoop van allerlei kleding en een bar. De andere ruimtes zijn hoofdzakelijk gevuld met stands waar de aanwezige tattooshops hun kunsten live tonen. Hier kunnen de mensen een keuze maken uit het ruime aanbod van afbeeldingen/tatoeages die de mensen zouden willen laten vereeuwigen op hun lichaam.

Ik moet wel bekennen dat ik me een beetje ‘naakt’ voelde. Op mijn lijf is geen tatoeage te bespeuren, dus laat ik de beelden maar voor zich spreken…