Verjaardag LiveXS Popmagazine in 2010

Door Marcel Kamphuis 2 november 2009 Reacties staat uit voor Verjaardag LiveXS Popmagazine in 2010

livexsLiveXS Popmagazine bestaat in de nacht van 17 op 18 september 2010 precies 15 jaar. ‘In 2010 zal dit heugelijk feit op de exacte datum dus uiteraard uitgebreid worden gevierd. Tijdens het hele festivalseizoen 2010 zal al een opmaat te merken zijn’. Dat maakte LiveXS zeven dagen geleden aan een klein gezelschap bekend. ‘Trots als men we zijn op onze geschiedenis tellen we de ‘Krantlantis Alkmaar’-jaren namelijk altijd mee,’ aldus een statement door LiveXS. De eerste details van de feestelijkheden worden, precies negen maanden vooraf, op woensdag 16 december 2009 pas ‘verwekt’ en onthuld tijdens een bijeenkomst in Paradiso Amsterdam.

Je kunt geen reactie achterlaten.