ROAR E-Zine laat artiesten aan het werk

Door Marcel Kamphuis 9 november 2009 Reacties staat uit voor ROAR E-Zine laat artiesten aan het werk

roarheadernewsHoewel wij erg tevreden zijn over ons artwork, gaan we de komende maanden aan verschillende artiesten vragen om ons hiermee te helpen. Gewapend met een groot schetsboek, glitterpennen, stiften en gekleurde potloden gaan we de concertzalen langs om hier de artiesten aan hun jasje te trekken. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan eens hierboven op onze ROAR-frontpage. In de voorgaande weken hielpen Noah And The Whale, Leon Van der Zanden, Epica, Brown Feather Sparrow, The Parlor Mob, en Blue Roses ons reeds en in de toekomst kun je o.a. nog de tekenkunsten van The Bony King Of Nowhere, August Burns Red, Despised Icon en I Kissed Charles verwachten op onze frontpage.

Je kunt geen reactie achterlaten.