William Fitzsimmons

Door Marcel Kamphuis en Minke de Haan 1 december 2009 Reacties staat uit voor William Fitzsimmons

williamfitsimmonsroarZo komt hij nooit, zo staat William Fitzsimmons drie keer in onze hoofdstad. ‘Amsterdam is een van mijn favoriete steden. Ik hou van steden waar je gewoon kunt rondlopen en waar je zonder iets te zeggen, kunt genieten van het uitzicht.’ Het is dan ook niet gek dat de singer-songwriter bekend is met onze tradities. Zo blijkt wanneer we hem een cadeautje aanbieden. ‘Wat lief, ik voel me helemaal enthousiast als een kind met kerst. Een chocoladeletter. Wat fantastisch. Ik ben een groot chocolade-fanaat, dus hier ben ik zeker blij mee. En dat ken ik wel, dat Sinterklaas en Zwarte Piet. Ik heb een goede Nederlandse vriendin, Laura Jansen, die heeft ons er alles al over verteld. Dat is nu aan de gang toch? Het is een mooi en interessant verhaal. Maar ik was wel verward, want vieren jullie alsnog kerst ook op 25 december? Dat klinkt als veel cadeaus. De verpakking bewaar ik trouwens ook, dat plak ik in m’n tourdagboek. Dan wel zonder die Zwarte Piet erbij. Ik weet namelijk niet of ik dat thuis kan uitleggen. Heel erg bedankt. En de volgende keer dan is het mijn beurt om jullie cadeaus te geven!’

WilliamF_chocoletter

Je kunt geen reactie achterlaten.