A Day To Remember – Homesick Special Edition

Door Twan Scheffers 2 december 2009 Reacties staat uit voor A Day To Remember – Homesick Special Edition

‘Pop-core’ en ‘pop-mosh’ zijn hokjes die pas echt leven hebben gekregen na de release van het album Homesick door het vijftal van A Day To Remember. Deze plaat werd op de meeste sites de hemel in geprezen en fans digde die shit hard. Het ging hard met de band en de cd raakte uitverkocht. Daarom nu een ‘Special Edition’ van Homesick.

Het enige dat er extra is aan deze uitgave, zijn de twee akoestische uitvoeringen van de nummers ‘Homesick’ en ‘Another Song About The Weekend’. Het klinkt lekker en laat horen dat zanger Jeremy wel degelijk kan zingen. Zo speciaal is deze uitgave nu dus ook weer niet, maar wanneer je de cd’s toch opnieuw moet drukken kun je maar net zo goed er iets extra’s van maken om zo wat meer kopie?n kwijt te raken.

Om het maar kort te houden: deze nummers gaan nooit live worden gespeeld. Daarvoor staat de band op tours en festivals die te hard ogen voor een akoestische uitvoering van een van hun nummers. De plaat Homesick is voor de rest gewoon lekker album, maar dit wist iedereen al…

Deze release krijgt geen waardering omdat deze uitgave als overbodig kan worden beschouwd.

Je kunt geen reactie achterlaten.