Go Back To The Zoo – Beam Me Up single

Door Twan Scheffers 2 december 2009 Reacties staat uit voor Go Back To The Zoo – Beam Me Up single

Het is nog eventjes wachten op het debuutalbum van deze Amsterdamse band. Tot die tijd genieten we van de single ‘Beam Me Up’ met b-kantje ‘Change’. Het eerst genoemde nummer moet je toch wel kennen als je ook maar ooit naar de tv hebt gekeken. ‘Beam Me Up’ is namelijk het geluid van de wereldwijde Nike campagne.

Dan denk jij natuurlijk: “Over welk nummer heeft hij het nu weer!?” Logisch, dat dacht ik ook. Maar inderdaad, hij klinkt behoorlijk bekend, en na drie luisterbeurten ken ik hem al bijna uit mijn hoofd. Google leert mij ook dat het spotje inderdaad rete-vaak voorbij is geflitst. Enig irritatiepuntje is de typische Engelse sound. Geluk bij een ongeluk is wel de wat slechtere kwaliteit van de opname, waardoor het allemaal wat puurder klinkt en niet te gemaakt.

2010 gaat ook vast het jaar van Go Back To The Zoo worden. Op Eurosonic/ Noorderslag gaan ze hun kunstje vertonen, ze gaan in de loop van volgend jaar hun debuutalbum uitbrengen, de looks hebben ze al als ‘beste geklede band van 2009‘ en de skills om fijne muziek te schrijven ook. Wanneer ze hierbij wederom hulp krijgen van Torre Florim ( De Staat ) is het album een instant hit. Maar dit jaar nog eerst even wat clubshows doen met De Staat om de fanbase wat op te bouwen.

Raar dat deze band niet voorkomt in onze ROAR Sound of 2010. Dit had de band zeker verdiend. Laten we nu maar hopen dat wij onszelf niet te veel in de vingers snijden door deze band buiten de lijst te houden.

Score: ★★★★☆

Je kunt geen reactie achterlaten.