ROAR Sound of 2010: Trixie Whitley

Door Malu van de Kerkhof 2 december 2009 Reacties staat uit voor ROAR Sound of 2010: Trixie Whitley

Belgi? blijft maar bruisen van talent. Laat ik je dan gelijk voorstellen aan Trixie Whitley. Gaat bij het horen van haar achternaam een lichtje branden? Dan zit je goed, want het is inderdaad de dochter van de overleden bluespo?et Chris Whitley. De twee?ntwintig jarige zangeres is geboren in Gent, maar verhuisde op één jarige leeftijd naar New York. Gewapend met talent danste ze op hoog niveau, was ze een tijdje dj en leerde zichzelf drummen en piano spelen. Met dit gegeven ontpopt ze zich tot een krachtige songwriter. Ik weet zeker dat we in 2010 nog veel van haar zullen horen. Zie hier haar MySpace-pagina en ga deze belofte 12 januari live zien in de Paradiso.

Je kunt geen reactie achterlaten.