ROAR Sound of 2010: And So I Watch You From Afar

Misschien ben ik een met deze ROAR Sound Of 2010 beetje in overtreding.? And So I Watch You From Afar heeft namelijk al wel een debuut uit ( lees hier de recensie ). Maar geef toe: wie heeft er ooit van deze band gehoord? Op Pukkelpop heb je ze kunnen zien, het festival waar ook ik deze band leerde kennen. Het deed me denken aan mijn eerste keer Oceansize en ef qua intensiteit. Totaal opgaan in de muziek, alles om je heen vergeten en je mee laten voeren. Liggend op het gras, mijn ogen gesloten en een biertje in mijn klauwen beleefde ik mijn muzikale hoogtepunt van dit jaar. Binnenkort komen ze met een nieuwe EP en rijden ze vervolgens accuut door naar Nederland. Ga op EuroSonic ook deze band beleven en laat je beetpakken. Klik hier voor het MySpace-profiel van deze band.