ROAR Sound of 2010: Only Seven Left

Door Cosmo Vloedbeld 7 december 2009 Reacties staat uit voor ROAR Sound of 2010: Only Seven Left

Dit jonge vijftal timmerde de afgelopen twee jaar al stevig aan de weg. Zo stonden zij op de Tina Dag in 2008, tourden zij door Egypte en mochten zij heel wat voorprogramma’s verzorgen (waaronder Metro Station). In 2009 wisselde Only Seven Left van zanger en nam Bart Findel de zang voor zijn rekening. Met Bart op de vocals klinkt Only Seven Left als een hitgevoelig, Goois poprock bandje dat in 2010 nog veel van zich zal laten horen. Zo staat in 2010 op het programma: een lange tour met hun vrienden van Destine en brengen de jongens van Only Seven Left eindelijk hun eerste studioplaat uit. Zie hier de MySpace-pagina van de jongens.

Je kunt geen reactie achterlaten.