Marilyn Manson @ Heineken Music Hall, Amsterdam

Door Paul Verhagen 9 december 2009 Reacties staat uit voor Marilyn Manson @ Heineken Music Hall, Amsterdam

Op maandag 7 december staat Marilyn Manson voor de derde keer in Amsterdam. De opkomst is niet helemaal honderd procent en zo mag dus een matig gevulde HMH zich opwarmen aan de show van het Engelse esOterica. Brian Hugh Warner, zoals de echte naam van Marilyn Manson luidt, shocked vervolgens minder dan gehoopt en vertoont lusteloos zijn kunstje. De show is verder ook redelijk sober. Dit alles kan de trouwe fanschare weinig deren. Deze club slikt de flauwe koek voor zoet. De fotografen krijgen welgeteld één nummer de tijd om hun werk te doen bij zowel voorprogramma als hoofdact. Ondanks deze beperkende factor is het ROAR E-Zine toch gelukt een aardig sfeerbeeld neer te zetten.

Je kunt geen reactie achterlaten.