ROAR Sound of 2010: Amia Venera Landscape

Door Michel de Jong 9 december 2009 Reacties staat uit voor ROAR Sound of 2010: Amia Venera Landscape

Met dank aan bands als Cult of Luna en ISIS, is de combinatie van de atmosferische en melodische kanten van post-rock met zwaardere muziekstromingen, steeds meer aan het doorbreken. Een van de meest veelbelovende en jonge acts uit deze combinerende hoek is het Italiaanse sextet Amia Venera Landscape. De groep heeft invloeden vanuit hardere sectoren, zoals Underoath en Misery Signals, maar heeft ook zachtere kanten, zoals Sigur Rós en de zachtere kant van Deftones. Het is een hoog aangeraden act waar zeker aandacht voor gevraagd mag worden, dit door het feit dat de act een combinatie maakt van post-rock en hardcore, iets wat nog vers en vernieuwend is. Zie hier de MySpace-pagina van het zestal.

Je kunt geen reactie achterlaten.