ROAR Sound of 2010: First Aid Kit

Door Minke de Haan 11 december 2009 Reacties staat uit voor ROAR Sound of 2010: First Aid Kit

Zusjes Johanna en Klara S?derberg, 19 en 16 jaar oud, vormen het duo First Aid Kit. De Zweedse meisjes maken heerlijke akoestische singer-songwriter/folkmuziek. Vorig jaar kwam hun eerste EP Drunken Trees uit nadat ze wereldbekendheid kregen door middel van een eigen versie van Fleet Foxes ‘Tiger Mountain Peasant song’ op YouTube. De deuren zijn geopend voor First Aid Kit. Nu toerend als support voor Port O’Brien, maar voorheen ook met o.a. Slow Club en Blue Roses. In het voorjaar stonden ze ook al alleen met z’n tweetjes in de Kleine Zaal van Paradiso en laten we hopen dat er nog meer shows volgen in 2010. Maar dat zal vast wel lukken want het debuutalbum The Big Black & The Blue wordt in januari 2010 verwacht. Zie hier de MySpace-pagina van de zussen.

Je kunt geen reactie achterlaten.