ROAR Sound of 2010: Nevershoutnever!

Door Rob van der Pol 12 december 2009 Reacties staat uit voor ROAR Sound of 2010: Nevershoutnever!

Wie van de zoete muziek van Owl City en Hellogoodbye houdt, moet ook het project Nevershoutnever! van de 18-jarige Amerikaanse Christofer Ingle eens proberen. Ingle is sinds 2007 onder de naam Nevershoutnever! aan het schrijven en heeft in de afgelopen twee jaar maarliefst 5 EP’s uitgebracht. Deze EP’s zijn niet onopgemerkt gebleven, want in deze korte tijd heeft hij met zijn akoestische pop muziek een enorme fanbase opgebouwd via MySpace. Ook heeft hij sinds mei 2009 een contract lopen bij Warner Bros Records. Onder dit label zal Nevershoutnever! dan ook in 2010 zijn debuutalbum What Is Love? uitbrengen. Klinkt dit interessant? Neem dan hier een kijkje op de MySpace-pagina van Nevershoutnever!

Je kunt geen reactie achterlaten.