ROAR Sound of 2010: The Risque

Door Guido Segers 13 december 2009 Reacties staat uit voor ROAR Sound of 2010: The Risque

Het is hoog tijd dat The Risque op een groter label een plaat uitbrengt. Deze heren timmeren al even aan de weg en zijn altijd een succes. Een stel sympathieke gasten uit Eindhoven die een mix spelen tussen stadionrock en vuige garagerock en dus zowel in een donkere kelder als een stadium succes zouden hebben. Hun titelloze mini-album kwam dit jaar al uit en oogstte overal bewondering. Deze heren verdienen een plek in de ROAR Sound of 2010, want deze band doet echt niet onder voor een aantal grote namen. ‘Hold The Lights ( Pretty Baby )’ klinkt ongetwijfeld net zo goed in de Amsterdam Arena als op een podiumpje in Brabant. Klik hier voor de MySpace-pagina, verslingerd raken is wel een groot risque.

Je kunt geen reactie achterlaten.