ROAR Sound of 2010: Mount Kimbie

Door Marco Muhring 16 december 2009 Reacties staat uit voor ROAR Sound of 2010: Mount Kimbie

In oktober zag ik op een dubstepavond in Tivoli Mount Kimbie. Het zat de mannen niet mee deze show: tussen alle stevige dubstep was hun rustige muziek een vreemde eend in de bijt en gepijnigd door technische problemen duurde de gig (waarvoor zij speciaal waren ingevlogen) niet langer dan een kwartier. Desondanks verwacht ik dan Mount Kimbie in 2010 wel eens aan zou kunnen slaan. Ze tappen uit twee, op het moment populaire vaatjes: aan de ene kant zij die hun muziek bewust kaal houden (The xx, The Field) en aan de andere kant de nog steeds borrelende rustige-dubstepacts (Burial, Bibio). Ik verwacht dat ze met deze combinatie wel eens goud in handen zouden kunnen hebben. Klik hier voor de MySpace-pagina.

Je kunt geen reactie achterlaten.