ROAR E-Zine gaat tiende levensjaar in

Door Marcel Kamphuis 28 december 2009 Reacties staat uit voor ROAR E-Zine gaat tiende levensjaar in

10jaarroarezine“Er is er één jarig, hoera, hoera, Dat kun je wel zien: dat zijn wij.” Onze website gaat alweer zijn tiende levensjaar in. De website ROAR E-Zine begon in 2000 als een privé-pagina van Robert Graalman, die er een Engelstalige en donkere metalwebsite van had gemaakt. Ondertussen is de website in een nieuw jasje gestoken en is er een nieuwe crew aangetrokken. Met de tiende verjaardag van ROAR E-Zine is het officieel een van de langstlopende muziek e-zines. En nog beter nieuws is dat we het nog altijd niet zat zijn! In 2010 zullen we de verjaardag op een speciale manier gaan vieren, dit door o.a. platen uit ons geboortejaar te gaan recenseren en een festival te organiseren!

Je kunt geen reactie achterlaten.