Grauzone Festival 2013

Door Remco Brinkhuis 4 februari 2013 Reacties staat uit voor Grauzone Festival 2013

Afgelopen vrijdag 1 februari vond de eerste en hopelijk niet de laatste editie van het Grauzone Festival plaats in een afgeladen Melkweg. Speciaal voor deze gelegenheid werden diverse jaren tachtig-bands en (post) punkbands uitgenodigd om in de Oude Zaal, The Max en Media Room op te treden. Voor wie het aanbod nog niet voldoende was kon in de Cinema films, documentaires en enkele akoestische shows bekijken. In de Blackbox konden de aanwezigen zich bovendien nog laten verrassen door video art en een aantal optredens.

Het publiek was opvallend divers, van jong tot oud en afkomstig uit diverse landen waaronder Nederland, Duitsland, Belgi?, Engeland en Itali?. Het niveau van de verschillende optredens voldeed aan de verwachtingen en kon over het algemeen goed genoemd worden. Absolute uitblinker van de avond was de Deense punkband Iceage, dat met een geweldig optreden de Oude Zaal ongenadig plat wist te spelen.

ROAR E-Zine was aanwezig voor een fotoverslag van deze mooie avond.

Ulterior

Linea Aspera

A Certain Ratio

Das Ding

Zounds

Fehlfarben

Echo & The Bunnymen

Iceage

 

Je kunt geen reactie achterlaten.