Tim Christensen @ 013, Tilburg

Door Elke Teurlinckx 21 februari 2013 Reacties staat uit voor Tim Christensen @ 013, Tilburg

Op zondagavond speelt in een goedgevulde kleine zaal van de 013 Tim Christensen And The Damn Crystals en als voorprogramma?van deze Deense band speelt de Nederlandse band?Aestrid, dit keer solo.

Na Aestrid is het de beurt aan de Deen.?Tim?komt eerst alleen op het podium met zijn akoestische gitaar en speelt o.a de mooie, gevoelige nummers ‘Barbedwired Baby’s Dre’, ‘Never Be The One Till We Are Two’, ‘Shot In The Dark’ (cover Ozzy Osbourne) en ‘Right Next To The Right One’ zonder versterking van The Damn Crystals. Deze zwaar ondergewaardeerde band speelt goed en heeft onderling ook veel plezier met elkaar op het podium.

Na anderhalf uur lijkt er dan toch een einde te komen aan dit mooie optreden. De band doet nog drie nummers als toegift en onder andere een van de nummers waar de band zelf erg fan van is, ‘Live And Let Die’ van The Beatles. Fijn is dat de band praktisch ieder jaar een aantal keren in Nederland speelt.

timchristensen_edit-16-BorderMaker

timchristensen_edit-28-BorderMaker

Aestrid

timchristensen_edit-35-BorderMaker

timchristensen_edit-44-BorderMaker

timchristensen_edit-36-BorderMaker

timchristensen_edit-40-BorderMaker

timchristensen_edit-61-BorderMaker

Tim Christensen And The Damn Crystals

Je kunt geen reactie achterlaten.