5 Days Off 2013 tiplijst

Door Chantal Koolhaas 27 februari 2013 Reacties staat uit voor 5 Days Off 2013 tiplijst

Volgende week is het weer zover, de vijf dagen waar elke danceliefhebber zijn agenda voor vrij roostert: 5 Days Off. Zoals ieder jaar en bij elk festival is het een kwestie van plannen welke artiesten wanneer gezien gaan worden. Het heen en weer rennen tussen Melkweg en Paradiso is in ieder geval goed te doen. Voor eenieder die nog geen keuze heeft gemaakt voor wat te zien, hier een top 5 van artiesten die je niet mag missen.

  1. Bloody Beetroots – dag 1, Paradiso.
  2. Hudswon Mohawke – dag 1, Melkweg
  3. Baauer – dag1, Melkweg
  4. Modeselektor presents – dag 2, Melkweg
  5. Netsky – dag 4, Paradiso

Het Italiaanse Bloody Beetroots opent het festival dit jaar in Paradiso met knalharde house en electro. In 2010 lieten ze zien zo hard te zijn dat de elektriciteit uitviel, dus dit jaar zijn de verwachtingen hoog gespannen. Meteen daarna kun je doorlopen naar de Melkweg voor Hudson Mohawke en Baauer. Mohawke stond zelfs een keer op London Calling, maar deze jonge producer is veel meer op zijn plek op 5 Days Off, met zijn mix van techno, electro en dubstep. Baauer stond in september in een uitverkocht Melkweg, dus als je hem toen hebt gemist is dit je kans om hem live te bewonderen. Nummer vier op het lijstje is Modeselektor presents. Als oude rot in het vak weet Modeselektor precies wat hot and booming is, dus als je daar zelf nog niet uit bent zijn de artiesten van deze labelavond een aanrader. Tot slot Netksy tijdens de Hospital Records!-avond in Paradiso. De jonge Belg stond vorig jaar in een uitverkochte Melkweg en mag de zaal uit zijn dak laten gaan op zijn dreunende drum’n’bass. Plezier verzekerd.

5 Days Off vindt plaats van 6 tot en met 10 maart in Amsterdam.

Je kunt geen reactie achterlaten.