Efterklang @ Rotown, Rotterdam

Na in 2010 al eerder op het podium van Rotown te hebben gestaan, was het op dinsdagavond weer zo ver: een optreden van Efterklang. De band is inmiddels eigenlijk uit het jasje van Rotown gegroeid, maar toch staan ze er weer. Een volgepakt dampend Rotown mocht eerst kennis maken met Anna Von Hausswollf. Een bijzondere kennismaking met boeiende muziek en een indrukwekkend stemgeluid. Hopelijk kunnen we Anna von Hausswolff en haar band binnenkort als headliner zien optreden.

Anna von Hausswolff

Niet heel lang na het voorprogramma klommen de leden van Efterklang op het podium, om achteraf gezien een van de indrukwekkendste shows te geven die ik in Rotown heb mogen zien. Live nog net even beter dan op plaat. De muziek wordt met zoveel overgave gespeeld en gebracht dat er een heel bijzondere bijna mythische sfeer in Rotown ontstond. Wij waren erbij voor een fotoverslag.

Efterklang