Neurotic Deathfest @ 013 Tilburg

Door Paul Verhagen 12 mei 2013 Reacties staat uit voor Neurotic Deathfest @ 013 Tilburg

Drie dagen lang stond 013 in hellevuur en doodsvlam. Neurotic Deathfest, het jaarlijkse hoogtepunt voor vele death-metal freaks van over de hele wereld, vierde zijn 10 jarige bestaan. Wat ooit begon als een bescheiden festival is inmiddels uitgegroeid tot een affiche die bezoekers aantrekt van zo’n 35 verschillende nationaliteiten. De affiche spreekt boekdelen. Gevestigde namen en nieuw talent krijgt de kans om zich voor een groot en dankbaar publiek te laten zien. Een kleine greep uit deze 44 bands: Carcass, Possessed, Unleashed, Repulsion, Immolation, Pig Destroyer, Vader en Death to All (een Death tribute-band met ex-bandleden van deze legendarische band, die ooit fungeerde als een van de grondleggers van het genre. Tevens een ode aan de inmiddels overleden front-man Chuck Schuldiner). Uit al dit geweld pikten wij 10 beelden.

Bodyfarm

Bodyfarm

Carcass

Carcass

Death to All

Death to All

Immolation

Immolation

 

Pig Destroyer

Pig Destroyer

Possessed

Possessed

Repulsion

 

Cryptopsy

Cryptopsy

 

Vader

Vader

Sfeer

Sfeer

 

Je kunt geen reactie achterlaten.