Skunk Anansie @ Tivoli Oudegracht, Utrecht

Er gaat geen jaar voorbij, zonder dat Skunk Anansie ons landje heeft bezocht. Vorig jaar stond de band nog in de Ziggo Dome, waar ze opmerkten: “Iedere keer dat we naar Amsterdam komen, spelen we in een grotere zaal”. Vanavond gooit de band het echter weer over een heel andere boeg en staan Skin en kornuiten in het Utrechtse Tivoli. De keuze van de band voor een meer intieme setting roept bij sommigen vragen op. Heeft het soms te maken met de economische crisis? Afgenomen populariteit?

Uiteindelijk doet het niet meer terzake na het zien van wat volgens sommigen, de beste show die ze Skunk Anansie in jaren hebben zien spelen, genoemd?wordt. De band heeft er zichtbaar plezier in om weer terug in een wat kleinere setting op te treden. ROAR E-Zine was erbij voor een fotoverslag van deze mooie avond.

SkunkA_Tivoli_ROAR_Daniel_04