Factory Floor @ Rotown, Rotterdam

Het Londense trio Factory Floor gooide hoge ogen met hun debuut album. Eerder dit jaar stonden ze op Lowlands waar ze, van horen zeggen, ook live niet teleurstelden. Het trio is niet vies van donkere, zware tonen en ritmes die soms onaangenaam voelen maar je tegelijkertijd bij de les houden, zo valt te horen op plaat. Live weten ze dit ruimschoots te overtreffen. En hoewel Factory Floor drie muzikanten telt wordt de avond gedragen door drummer Gabriel Gurnsey. Bandgenoten Dominic Butler (synths) en Nik Colk (keyboard/gitaar/vocalen) staan namelijk wat stijfjes achter hun instrumenten terwijl Gurnsey er fanatiek op los slaat en steeds weer de aandacht op zich weet te vestigen.

Wij waren er vanavond bij voor een fotoverslag en waren erg onder de indruk.

Factory Floor

Factory Floor

Factory Floor

Factory Floor

Factory Floor

Factory Floor

Factory Floor