Let’s Get Lost 2013

De tweede editie van het Let’s Get Lost festival in Zwolle stond voor een groot deel in het teken van het afscheidsconcert van The Horse Company. Op het podium stonden slechts twee van de vier oorspronkelijke bandleden: de broers Arjen en Vincent Hilberdink. Het werd een optreden zonder poespas, maar wel overtuigend en strak. Een waardig afscheid van een van de beste Nederlandse bands van de afgelopen jaren. Het is te hopen dat we op muzikaal vlak weer snel van de broers Hilberdink zullen horen.

Het niveau van de overige optredens tijdens het festival van Daniel Norgren, Lightning Dust en in iets mindere mate Bleached bleef hoog. Daarmee mogen we hopen op een minstens zo mooie 2014 editie van Let’s Get Lost. Wij waren bij deze editie voor een fotoverslag.

07-The-Horse-Company

The Horse Company

Daniel Norgren

Bleached

Lightning Dust