Weekend Nachos – Still

WeekendNachos Still

(Album – Relapse Records) Weekend Nachos is terug met een nieuw album: Still. Opnieuw grindcore van topkwaliteit. De band schuift steeds meer op richting powerviolence en het loodzware gitaargeluid van het eerste werk is ingeruild voor een scherpere, cleanere aanpak.

De band gaat heel hard en neemt zelden de tijd iets uit te werken. Het moet hard en snel, alsof je met een baksteen neergeslagen wordt en voordat je de grond raakt is Weekend Nachos al weer verder door een korte breakdown in te starten. Twee uitzonderingen zijn ‘Watch You Suffer en ‘S.C.A.B.’. Die doen net even wat anders maar meer variatie is er in twee?ntwintig minuten ook helemaal niet nodig. Alleen maar woede om er de perfecte opvolger van Worthless van te maken. Trok je het oude meer metallic geluid beter? Dan is dit misschien niet je favoriete Weekend Nachos-plaat.