Andy Allo @ People’s Place, Amsterdam

Twee jaar geleden viel de uit Kameroen afkomstige zangeres en gitariste Andy Allo onder meer al op North Sea Jazz te bewonderen, waar zij de live begeleidingsband van Prince kleur en smaak wist te geven tijdens de veelbesproken nachtconcerten.

Anno 2013 is ze terug in ons landje om aan ons haar nieuwste solo album Superconductor te presenteren. Haar muziek is een prachtige mix van met soul doordrenkte ballads en uptempo funknummers, waarin de signatuur van mister ‘purple rain’ himself meer dan eens herkenbaar is. Niet geheel verbazingwekkend, aangezien hij aan drie van het negen nummers tellende album meeschreef en als executive producer fungeerde op het album.

Eerder dit jaar speelde Andy Allo?reeds in Bitterzoet en op North Sea Jazz. Afgelopen zaterdag, 30 november deed ze het sfeervolle People’s Place aan, waar ze het aanwezige publiek met een ge?nspireerde show, een enorme dosis positieve energie en haar charmante verschijning een fantastische avond wist te bezorgen. ROAR E-Zine was erbij voor een fotoverslag.

Andy Allo

.