My Brightest Diamond @ Cross-Linx Amsterdam 2014

Shara Worden a.k.a. My Brightest Diamond is ondertussen geen vreemde meer in ons land. Velen zullen haar al kennen van haar samenwerkingen met onder meer Sufjan Stevens en The Decemberists.? Sinds haar solo debuut als My Brightest Diamond in 2006 is haar bekendheid gestaag gegroeid.

In februari 2007 wist deze muzikaal ontdekkingsreizigster de bovenzaal van Paradiso te ontroeren met haar niet alledaagse mix van stijlen. Muzikale pracht pur sang. Zoveel jaar later keert ze terug naar de zaal waar het in Nederland allemaal voor My Brightest Diamond allemaal begon. Ook vanavond heeft Miss Worden iets moois en opwindends voor de aanwezigen in petto. In het kader van het Cross-Linx festival bracht ze een kamerorkestje en de dertigkoppige Detroit Marching Band mee om Paradiso op zijn kop te zetten. De perfecte afsluiter van de avond. ROAR E-Zine was erbij voor een fotoverslag.

My Brightest Diamond

.