The Handsome Family @ Paard, Den Haag

The Handsome Family?geeft niet één, niet twee, maar wel liefst vier optredens in ons mooie land. En dat voor een band die normaal met een grote boog om ons heen tourt. Het echtpaar uit Albuquerque, New Mexico heeft het genoegen het nummer te verzorgen van de opening credits voor de serie True Detective (Far From Any Road). Slim als ze zijn pakken ze deze gelegenheid aan om er een tour aan op te hangen, niet geheel zonder resultaat want de zaal staat vanavond vol publiek. Ongetwijfeld ook met mensen die specifiek voor dit nummer komen en consequent door al het andere heen praten, tot (terechte) ergernis van het mannelijke deel van het duo: Brett Sparks. Dat de band naast uitstekende muzikanten ook nog eens een leuke stand-up-comedy-act heeft is vanavond de kers op de taart.?De band verzorgde een pracht van een optreden, Roar E-Zine was erbij voor een fotoverslag.