London Calling #1 2014: Dag 1 & 2

London Calling is een tweedagelijks showcase festival dat twee keer per jaar plaatsvindt in Paradiso, Amsterdam. Het festival staat bekend om zijn rijke geschiedenis. Grote acts als Blur, Skunk Anansie, Placebo, Snow Patrol, Editors en The xx stonden er in het verleden op het podium. Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden er weer een hoop spraakmakende en opkomende bands op het programma.

Op de eerste dag verwelkomen we onder meer bands als Happyness, Kins, Teleman en Wolf Alice,?maar heerst er toch een zeker gevoel van teleurstelling na afloop. Op de eerste dag verwelkomen we onder meer bands als Kins, Menace Beach en Wolf Alice,?maar heerst er toch een zeker gevoel van teleurstelling na afloop. Tijdens dag twee werd het niveau van de vrijdag overtroffen met sterke optredens van onder andere Fat White Family, Royal Blood en Desperate Journalist. Fotograaf Remco Brinkhuis was dit weekend namens ROAR E-Zine aanwezig bij deze eerste editie van 2014 voor een fotoverslag.

Fat White Family
Fat White Family