Dauwpop 2014

Op een frisse Hemelvaartsdag was het in het plaatsje Hellendoorn weer druk. Midden in het bos vond daar traditiegetrouw het festival Dauwpop plaats. Dit jaar voor de twintigste keer en dat werd goed gevierd met een uitstekende line-up. Het absolute hoogtepunt was afsluiter Triggerfinger, maar ook Jett Rebel, Together PANGEA, Seasick Steve, Go Go Berlin en The Wombats lieten een goede indruk achter. Roar E-zine was erbij voor een fotoverslag.

Sfeer - Dance Kuil

Sfeer

Jett Rebel

Michael Prins

Michael Prins

Taymir

Taymir

Chef’Special

Go Go Berlin

Young The Giant

Birth of Joy

Seasick Steve

Back Corner Boogie Band

Back Corner Boogie Band

The Wombats

TogetherPANGEA_small

Together PANGEA

TownOfSaints_small

Town of Saints

Triggerfinger

Sfeer - Dance Kuil

Sfeer

Fotografie: Rianne Dolfing