De Wereld Draait Buiten 2014

Daar waar De Wereld Draait Door ophoudt, daar gaat De Wereld Draait Buiten gewoon verder. Zo wordt de studio voor een dagje ingeruild voor de achtertuin; het Westerpark en krijgen de artiesten uitgebreider dan op TV de tijd om hun kunsten aan het publiek te vertonen. Afgelopen zondag vond de tweede editie van dit afgelopen jaar reeds zo bejubelde festival plaats.

Met een keur aan zowel gevestigde als beginnende namen en een hoop bekende DWDD gezichten, stond De Wereld Draait Buiten ook nu weer garant voor een goed dagje toeven in het Westerpark. Onder meer Jett Rebel, Kelis, Michael Kiwanuka, Paolo Nutini en natuurlijk Nico Dijkshoorn deden het Westergasfabriek terrein in Amsterdam aan. Fotograaf Daniël De Borger was aanwezig en deed verslag.

dwdb_daniel_roar_15-2