Fiction Plane @ Nieuwe Nor, Heerlen

Het is maar liefst 3 jaar geleden dat de Engelse band Fiction Plane ons land aandeed. Drie van de vier shows waren deze Nederlandse mini-tour uitverkocht. Deze, in de Nieuwe Nor in Heerlen vanavond nog net niet. Omdat de band al een geruime tijd geen nieuw album meer heeft uitgebracht maar dat wel op de planning voor februari 2015 heeft staan, speelt de band nieuwe nummers, afgewisseld met oude nummers van de albums Left Side of the Brain en Sparks. Gitarist Okke Punt (Yori Swart) versterkte de liveoptredens voor deze shows. Wij waren erbij voor een fotoverslag.

fictionplane-12-

fictionplane-36-

fictionplane-32-

fictionplane-2-

fictionplane-39-

fictionplane-21-

fictionplane-18-

fictionplane-17-

fictionplane-10-

fictionplane-8-

fictionplane-6-

fictionplane-5-

fictionplane-16-