La Luz @ Rotown, Rotterdam

Door Leonie Poot 5 november 2014 Reacties staat uit voor La Luz @ Rotown, Rotterdam

Dat surfmuziek niet alleen voorbehouden is aan bandjes uit het zonnige California werd al duidelijk met de komst van de surfband The Ventures, eind jaren vijftig. La Luz, net als The Ventures afkomstig uit de staat Washington, laat vanavond in Rotown de zon schijnen met hun vrolijke surfpop.

img_8975

Bands die in Rotown spelen worden zelden bijgestaan door een voorprogramma. Vanavond de uitzondering op de regel met de Canadese band Slow Down Molasses. En waar voorprogramma’s vaak een noodzakelijk kwaad zijn blijkt Slow Down Molasses een alleraardigst bandje te zijn. Energieke indie rock die met overgave ten gehore wordt gebracht, ook al staan er maar twintig mensen voor het podium.

Met de komst van de dames van La Luz is het niet veel drukker in de Rotterdamse zaal. Zonde want de dames geven een prima optreden weg. Van instrumentale nummers als ‘Damp Face’ tot de hit ‘Sure As Spring’ met suikerzoete vocalen. Opzwepende drumritmes, jengelende gitaren en een zwierend orgeltje. Muziek welke niet zo misstaan in Tarantino-films.

Wij waren aanwezig voor een fotoverslag van twee geweldige optredens.

img_9403

Je kunt geen reactie achterlaten.