Blacklisted – When People Grow, People Go

Door Niels de Bruijn 15 februari 2015 Reacties staat uit voor Blacklisted – When People Grow, People Go

blacklistedpeoplegrow(Album – Deathwish) Het heeft even op zich laten wachten maar eindelijk is er dan een opvolger voor het controversiële No One Deserves To Be Here More Than Me door Blacklisted. Op When People Grow, People Go laat de band de experimentele en grunge-invloed van het vorige werk los om terug te keren naar de hardere, oudere sound.

Dat betekent niet dat de elf nummers (die in twintig minuten weer voorbij zijn) allemaal korte en snelle stampers zijn. Af en toe neemt de band nog steeds gas terug maar over het algemeen gaat het in de vijfde versnelling. Vanaf ‘Insularized’ tot het woeste ‘Deeper Kind’ opent het album furieus, om daarna wat te schakelen tussen snelle en midtempo-nummers. Zanger George Hirsch is wederom een sterke factor met zijn bijzondere teksten en eigen zangstijl.

Het is absoluut geen tweede Heaver than Heaven geworden maar iedereen die wel even klaar was na die plaat met Blacklisted moet nu absoluut zijn kans grijpen.

Je kunt geen reactie achterlaten.