Unknown Mortal Orchestra @ TivoliVredenburg, Utrecht

Na een eindeloos lang voorprogramma betreedt Unknown Mortal Orchestra om half tien dan eindelijk het podium. Zij spelen vanavond in een uitverkochte Pandora-zaal in TivoliVredenburg. Eerder dit jaar brachten zij hun nieuwe album Multi-Love uit. De nieuwe nummers doen het goed bij het publiek en Unknown Mortal Orchestra weet daarmee ook de hele zaal aan het dansen te krijgen. Deze worden afgewisseld met oudere nummers. Ruban Nielson, frontman van de band weet de dansbare nummers te versterken met zijn opvallende danspassen. Maar ook geweldige gitaar- en drumsolo’s komen aan bod bij dit optreden.

Wij waren bij dit concert voor een fotoverslag.

Unknown Mortal Orchestra

Unknown Mortal Orchestra

Unknown Mortal Orchestra

Unknown Mortal Orchestra

Unknown Mortal Orchestra