The Vaccines @ Melkweg, Amsterdam

Door Lotte Schrander 10 oktober 2015 Reacties staat uit voor The Vaccines @ Melkweg, Amsterdam

The Vaccines

De Melkweg staat vanavond vol, maar niet uitverkocht en dat is te zien aan de balkons die gesloten zijn in de zaal. Kid Wave opent vanavond. Een band waarbij weinig gebeurt zowel op het podium als in het publiek. De bandleden blijven enigszins onbewogen op het podium staan. Af en toe wordt er met de haren heen en weer geschud, maar daar blijft het bij.

Kid Wave

En dan is het de beurt aan The Vaccines die later dan gepland het podium betreden (maar welke band begint vandaag de dag dan ook stipt op tijd?). Zij krijgen een warm ontvangst van het publiek en al snel ontstaat er dan ook een kleine moshpit. The Vaccines weet het publiek volledig mee te krijgen en er wordt dan ook niet stilgestaan bij dit optreden. Opvallend is het klap- en meezinggehalte bij dit concert. En ook de vele meisjes die op de eerste rij zijn te vinden is kenmerkend voor dit optreden. Wij waren bij dit concert aanwezig voor een fotoverslag.

The Vaccines

The Vaccines

The Vaccines

The Vaccines

The Vaccines

The Vaccines

The Vaccines

The Vaccines

Je kunt geen reactie achterlaten.