Ryley Walker @ Rotown, Rotterdam

Door Leonie Poot 24 oktober 2015 Reacties staat uit voor Ryley Walker @ Rotown, Rotterdam

Eerder dit jaar bracht de Amerikaanse singer-songwriter Ryley Walker het prachtige Primrose Green uit. De jonge muzikant werd vergeleken met grootheden als Nick Drake en Tim Buckley. Live klinkt de zanger net wat psychedelischer dan het vergelijkingsmateriaal maar is even betoverend. Dat de Amerikaan met zijn liedjes een breed publiek aanspreekt blijkt vanavond uit de diversiteit aan mensen dat zich naar Rotown begeven heeft. Hoewel niet iedereen tevreden gesteld kan worden, “ietwat saai” horen wij naast ons gezegd worden, laten de meeste mensen zich meevoeren door het getokkel van Walker op zijn gitaar en de uitgesponnen klanken van de keyboards, en verlaten met de zaal met een brede glimlach op het gezicht.

Wij waren erbij voor een fotoverslag.

img_2055_1

img_6


Je kunt geen reactie achterlaten.