Young Fathers @ Melkweg, Amsterdam

Door Marjolijn van Dijk 25 oktober 2015 Reacties staat uit voor Young Fathers @ Melkweg, Amsterdam

Afgelopen april verscheen White Men Are Black Men Too, het tweede album van het Schotse hiphoptrio Young Fathers. Down The Rabbit Hole, PITCH en andere festivals konden al horen hoe de nieuwe plaat live klinkt. Nu is het tijd voor een clubtour en staat de act op donderdagavond in de Melkweg te Amsterdam.

Daar zien we hoe het drietal voor een half gevulde Oude Zaal een energiek optreden geeft. De heren ogen oprecht en doen er alles aan het publiek mee te krijgen. Dat lukt aardig en het is dan ook een kwestie van tijd voor Young Fathers zelf voor volle zalen staat. In februari mogen ze het in ieder geval proberen als voorprogramma van Massive Attack.

Young Fathers - Melkweg © Marjolijn van Dijk Fotografie-4

Young Fathers - Melkweg © Marjolijn van Dijk Fotografie

Young Fathers - Melkweg © Marjolijn van Dijk Fotografie

Young Fathers - Melkweg © Marjolijn van Dijk Fotografie

Young Fathers - Melkweg © Marjolijn van Dijk Fotografie

Young Fathers - Melkweg © Marjolijn van Dijk Fotografie

Young Fathers - Melkweg © Marjolijn van Dijk Fotografie

Je kunt geen reactie achterlaten.