Mother’s Finest @ Mezz, Breda

Het uit Atlanta, Georgia (VS) afkomstige Mother’s Finest is sinds zijn doorbraak in Europa na het befaamde Rockpalast optreden in 1978 geen vreemde meer in ons landje. Na meer dan 40 jaar heeft de explosieve mix van rock, pop, funk en soul nog atijd niet aan kracht ingeboet en trekt de band nog steeds volle zalen. Zoveel blijkt vanavond ook maar weer eens in de Mezz te Breda, waar Mother’s Finest in het kader van de nieuwe langspeler Goody 2 Shoes & the Filthy Beast komt spelen.

Alhoewel ze al heel wat kilometers op de teller hebben staan, spelen zangeres Joyce Kennedy en kornuiten met het vuur, passie en speelplezier van een stel jonge honden, waarbij de term ‘routine’ niet in de vocabulaire lijkt voor te komen. Het moge duidelijk zijn dat de sleet er bij deze fantastische groep muzikanten nog lang niet in zit. Wat de gelukkige aanwezigen (zowel jong als oud) hier vanavond mogen aanschouwen is een show van een zeldzame klasse die niet snel vergeten zal worden. Rock on folks! ROAR E-Zine was erbij voor een fotoverslag.

Mother's Finest