Steve Earle & The Dukes @ Melkweg, Amsterdam

Door Fedor de Lange 30 oktober 2015 Reacties staat uit voor Steve Earle & The Dukes @ Melkweg, Amsterdam

Begin dit jaar bracht de inmiddels zestigjarige Steve Earle met het sterke Terraplane zijn zestiende album uit. Het album staat vol met blues en komt tijdens het concert in de Melkweg bijna in zijn geheel voorbij. In twee uur tijd horen we verschillende hoogtepunten uit het rijke oeuvre van Earle en zijn begeleidingsband The Dukes.  Niet alleen muzikaal is de band op dreef; tussendoor verhaalt Earle op soms grappige en gevatte wijze.  Conclusie: Steve Earle is here to stay. Wij waren erbij voor een fotoverslag.

Steve Earle - Melkweg 2015

Steve Earle - Melkweg 2015

Steve Earle - Melkweg 2015

Steve Earle - Melkweg 2015

Steve Earle - Melkweg 2015

Je kunt geen reactie achterlaten.