Balthazar @ 013, Tilburg

Balthazar

Eerder dit jaar bracht de Belgische band Balthazar hun derde album Thin Walls uit. Hier in Tilburg spelen ze hun eerste Nederlandse show in de vernieuwde grote zaal van 013. Een groot deel van de setlist bestaat uit nummers van het nieuwe album, maar ook eerder uitgebrachte nummers komen tijdens dit optreden aan bod. Optredens van Balthazar zijn over het algemeen erg strak en dat kunnen we vanavond ook wel stellen. Opvallend is het dan vooral wanneer Maarten Devoldere plots aan het einde van het optreden helemaal los gaat en zelfs de microfoonstandaard in het publiek slaat. Maar daarna is de show weer net zo strak en goed als altijd. Wij waren bij dit optreden aanwezig voor een fotoverslag.

Balthazar

Balthazar

Balthazar

Balthazar

Balthazar

Balthazar