Lianne La Havas @ TivoliVredenburg, Utrecht

Roseau

Roseau

Roseau opent vanavond in een al vrij volle zaal. De muziek is vergelijkbaar met die van Lianne La Havas en lijkt dan ook goed in de smaak te vallen bij het publiek, ondanks dat het rumoerig is.

Lianne La Havas

Lianne La Havas

Lianne La Havas speelt vanavond in de uitverkochte Ronda-zaal van TivoliVredenburg. Dit jaar bracht ze haar tweede album Blood uit waarmee ze ruimschoots voldoet aan de verwachtingen die ontstonden na haar debuut album Is Your Love Big Enough? De nummers bevatten elementen van soul, funk en jazz, maar hierbij worden soms ook enkele uitstapjes gemaakt zoals bij het nummer ‘Never Get Enough’. Deze combinaties slaan goed aan bij het publiek, want vanavond is zowel jong als ouder publiek aanwezig in de Ronda-zaal. Lianne La Havas speelt zowel nieuw als ouder werk dat ze beide op een fantastische en loepzuiver manier zingt. Wij waren bij dit concert aanwezig voor een fotoverslag.

Lianne La Havas

Lianne La Havas

Lianne La Havas

Lianne La Havas

Lianne La Havas